zaterdag 11 februari 2012

Erik Wientjes - vir2biz

Een jaar geleden heb ik Charlotte leren kennen omdat mijn bedrijf haar website mocht realiseren. Haar manier van werken met paarden was compleet nieuw voor mij. Nadat een maand geleden haar site een update van ons had gekregen, kreeg ik van Charlotte het aanbod om een keer een sessie met haar en haar paarden te doen. Aangezien mijn nieuwsgierigheid naar deze toch aparte werkwijze met paarden steeds groter werd, heb ik deze uitnodiging graag aangenomen.

En zo gebeurde het dat ik op een vreselijk koude avond in januari naar haar stallen reed. Nadat we allebei een beetje gewend waren aan de toch wel erg lage temperatuur (met dank aan de warmte lampen) mocht ik kennismaken met alle paarden. Zo merk je eigenlijk onbewust dat je “meer” met het ene paard hebt dan het andere. Eigenlijk als vanzelf kwamen we bij Vlerk terecht en begon de sessie.

Voor mij als ICT-er was het natuurlijk echt erg vreemd de eerste minuten, maar al snel raak je vertrouwd met de omgeving en situatie. Het is echt ongelofelijk mooi om te zien en te voelen hoe de paarden je energie en emotie als een spiegel voor houden. Voor mij waren het een paar bijzondere uren met Charlotte en haar paarden die mij veel duidelijkheid hebben gegeven. Geen enge- of zweverige toestanden maar een goed gesprek die issues duidelijk maakte en ook hoe ermee om te gaan.

Ik wil hierbij Charlotte dus ook heel erg bedanken voor de uitnodiging en de inzichten die ze me mee gegeven heeft. En 1 ding weet ik zeker….ik kom zeker nog eens terug!

Erik Wientjes
e.wientjes@vir2biz.nl

Vragen over de juiste Social Media strategie voor uw bedrijf?
Informeer naar onze Social Media en SEO oplossingen,
of kijk op www.social2media.nl

vir2biz Nederland ----- vir2biz Belgiƫ

www.vir2biz.nl ----- www.vir2biz.be

1 opmerking:

  1. Leuk Charlotte, goed bezig. We waren vandaar errug dicht in de buurt (Cromvoirt)
    Groet, Carla

    BeantwoordenVerwijderen