Opleiding PaardenPraatPlaten


Opleiding PaardenPraatPlaten

Inmiddels is mijn lesmethode PaardenPraatPlaten al op verschillende basisscholen geïntroduceerd en succesvol gebleken. Ook in mijn eigen praktijk zet ik de methode in voor individuele begeleiding van kinderen en volwassenen, ouder-kind coaching en bij buitenschoolse leertrajecten voor scholen en andere RT en Coach Praktijken. De systemische basisprincipes zijn ook prima in te zetten als basis voor een teamtraining voor bedrijven en bij een inspiratiesessie voor Interne Begeleiders van basisscholen en voor medewerkers uit de zorgsector.

Ben jij ook Paardencoach of heb je een achtergrond waarbij het lesgeven aan kinderen of begeleiden van kinderen de basis vormt? Of werk jij juist met een specifieke doelgroep, pubers, volwassenen of met teams? Ben je in staat om je ware motivatie aan mij kenbaar te maken om bij mij in de opleiding te stappen? Wil je jouw missie en visie gaan vormgeven in jouw eigen PaardenPraatPlaat? Dan ben je van harte welkom voor een intake gesprek!

In mijn opleiding leer je te reflecteren op je eigen handelen als begeleider/docent/coach/zorgverlener én:
* Coachen met behulp van paarden & het Enneagram
* Coachen met behulp van paarden & de Meervoudige Intelligentie Theorie van Gardner
* De werking van Sprookjes en de metafoor van Sprookjes inzetten in je eigen praktijk
* Ontwerp je jouw eigen PaardenPraatPlaat
* Leer ik je hoe je een lesvoorbereiding en handelingsplan opstelt
* Krijg je toegang tot onze besloten Intervisie/Supervisie Facebookpagina
* Deel ik mijn persoonlijke boekenlijst, ervaringen (zakelijke successen en blunders ;)) en systemische vakkennis met jou, zodat jij niet weer opnieuw het wiel hoeft uit de vinden.

De opleiding omvat 7 lesdagen. Hierbij heb ik een verdeling gemaakt tussen theorie, praktijk en zelfstudie&zelfreflectie. Je moet immers in staat zijn om met zachte ogen zonder oordeel naar je deelnemers te kijken, maar ook naar jezelf.

Nadien kun je direct aan de slag met de aangeboden lessenreeks uit de opleidingsmap.

Daarnaast ontwikkel je tijdens de opleiding ook je eigen PaardenPraatPlaat & lessenreeks op basis van je eigen kudde en jouw persoonlijke verhaal/sprookje. Zo kun je in je eigen coachpraktijk en kudde ook authentiek met jouw doelgroep(en) aan het werk.

Ook ben je vrij om onderling met andere PPP-cursisten lessen te ontwikkelen en/of lessenreeksen uit te wisselen. Intervisie, supervisie en samenwerken binnen ons PaardenPraatPlaten-netwerk maken we samen waar en is wat we ambiëren. 


€1950,- vrijgesteld van BTW

Voor meer informatie en intake kun je een mailtje sturen met je motivatie naar:
info@cv-coaching.nl 

Graag tot ziens en alvast van harte welkom,
Charlotte van Iersel
www.CV-Coaching.nl Op alle opleidingen, workshops, producten en andere mogelijkheden van CV-Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing evenals op elke overeenkomst die je met CV-Coaching afsluit.
Voordat je je opgeeft voor een van de mogelijkheden of voordat je een bestelling doet van een van de producten van CV-Coaching is het daarom belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of door een bestelling te doen geef je aan met deze algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten