zondag 19 april 2015

Keep on the good work!Op een zonovergoten zaterdagochtend in april rijd ik over smalle weggetjes van Alphen naar Ravels, luisterend naar mijn favoriete muziek. Niet wetende dat er na vandaag iets blijvend zal veranderen in mijn leven. 

Na een warm welkom word ik als eerste voorgesteld aan de pony's Dotje en Nozem. Ik kies een plekje in het veld en Charlotte vraagt mij om naar Nozem te kijken. In een fractie van een seconde zie ik mezelf staan. Het paard spiegelt precies hoe ik mij op dat moment voel. Charlotte stelt een paar zeer treffende vragen en in nog geen tien minuten tijd is duidelijk waar de schoen wringt en wat de oorzaak is van het niet geheel kunnen realiseren van mijn verlangen. De steun die ik kreeg van de paarden in de vorm van bemoedigende en liefdevolle klopjes op mijn rug, ontroerde me diep. Ze gingen letterlijk achter mij staan. 

 Daarna mag ik kennismaken met de grote paarden Amor en Liberty. Zij spiegelen haarfijn mijn gedrag en wat ervoor nodig is om mijn verlangen te kunnen realiseren. Niet alles is direct duidelijk maar in de loop van de avond en de volgende dag krijg ik steeds meer inzichten. Het raakt mij diep in mijn ziel. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen mens en dier. De samenwerking tussen een professionele coach en de paarden met hun diepgaande wijsheid. 

Dank jullie wel lieve Dotje, Nozem, Amor, Liberty en Charlotte. Jullie zijn kanjers!

Keep on the good work! 

Liefs, Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten