vrijdag 19 juli 2013

Individuele Coaching - Leen Dheldt


Via, via, hoorde ik toevallig dat er iemand in Ravels woont, die met paarden werkt, namelijk Charlotte van Iersel, een fantastische paardenfluisteraarster vlakbij huis. Vol enthousiasme nam ik contact op met haar en al snel kon ik komen. Ik was heel benieuwd. 

De laatste tijd voel ik me enorm aangetrokken door paarden, daar zij schitterende leermeesters zijn. Ze brengen je onmiddellijk in het 'hier en nu' met je aandacht. Het klikte onmiddellijk. Tijdens het warme onthaal bij een tasje thee, gaf Charlotte uitgebreid uitleg hoe deze paardencoaching in z'n werk gaat, een soort familieopstelling. 

De belangrijkste stap is dat je je eigen plaats gaat innemen in de wei. Je  maakt verbinding met de paarden, je wordt onderdeel van de kudde. Het is een balans van geven en ontvangen, wat heb jij de paarden te geven en wat hebben zij voor jou? 


Charlotte coacht wat zij waarneemt en vraagt of dat je het herkent? Het is een kwestie van bewust worden van bepaalde situaties, ofwel kies je verder wat je altijd gedaan hebt, ofwel kies je vanaf nĂ¹ voor een andere manier. Je omgeving heeft ook tijd nodig om hieraan te wennen. Alles zonder oordeel.


We reden samen verder naar een schitterende locatie. In deze wei stonden 3 prachtige paarden, namelijk Nisco, Liberty en Amor (de jongste). Ik stapte de wei in. De paarden kwamen alle drie naar ons toegestapt in een bepaalde volgorde. Ik herkende het onmiddellijk, waar dit mee te maken had. Ik had vroeger een jonger zusje, dat gestorven is op 7 jarige leeftijd..

Ik cijferde mezelf teveel weg en keek enorm naar haar op. Amor gaf me aan, dat het nu tijd was om in m'n eigen kracht te komen, dat ik het zelf kan. Ik besefte dit en vanaf toen nam hij ineens meer afstand.

Daarna stapten we verder, waar ik over 5 jaar wil staan?  Aan het werk zijn , naar buiten durven komen met m'n handen werken op een energetische manier. Probleem is ook om hiervoor geld te vragen, dat ik dit misschien niet durf, het voelt als ten koste van m'n zusje. Proberen geld te ontvangen ter ere van haar, vanuit mijn hart kan echter wel. Dit was voor mij een mooi inzicht dat ik mocht ontvangen. Haar droom ook meenemen te helpen verwezenlijken, dan is alles terug in evenwicht in geven en ontvangen. Nisco en ik stappen verder tot het einde, waar ik over 5 jaar sta. Het voelt er goed.

Charlotte vraagt om heel de weg terug te wandelen naar het begin en even na te voelen.  

Onderweg komt Amor naast mij stappen en we gaan samen naar het beginpunt. Daar begint hij te grazen. Ik wacht even en begin rustig weer terug naar mijn eindpunt te wandelen, terwijl hij nog aan het grazen is. Ineens voel ik hem weer in m'n nek, hij loopt vlak achter mij. Dit was een teken dat m'n zusje gewoon altijd bij mij is. Halverwege kom ik Liberty tegen en laat hem ook even snuffelen. Ineens beginnen Liberty en Amor elkaar te knuffelen, ik blijf dit even bewonderen. Toen gebeurde er plotseling een kleine wrevel tussen hen. Ik besloot om verder te gaan, maar Charlotte riep om me terug om te draaien. Ze waren elkaar al terug aan het knuffelen, mooi! Daarna stapte ik weer verder naar het eindpunt en Amor liep mee. Nisco bleef tijdens dit hele gebeuren constant in rust staan op mijn 'eindpunt', bijzonder! Geld en liefde ontvangen horen samen, je geeft juist door te ontvangen, doen waarvoor je geboren bent is een inzicht dat ik hieruit meeneem.

Charlotte coacht de sessie en geeft mooie tips aan. Zoals persoonlijke ontwikkeling, weten wie je bent, waarvoor je staat en waar je naartoe wil. Zowel energetisch werken, als goed geaard blijven, zijn voor mij even belangrijk besef ik nu ook meer.

Na de sessie, werden de paarden ontslagen uit hun rol en konden ze weer gewoon paard zijn! Super, bijzonder!

Ook kon ik erkennen dat ik op collectief bewustzijn al samenwerk, samen met m'n zusje!

Charlotte, dank je wel, dank je wel, dank je wel!
Ik vond het een geweldige, schitterende ervaring en zeker een aanrader voor iedereen! 

"In Liefde en Vrijheid je eigen Meester zijn" (Liberty en Amor en Nisco), binnenkort ga ik een schrijfweek doen in Frankrijk. 
Dit wordt de titel van m'n boek dat misschien ooit geschreven wordt, wie weet?

Charlotte, ik kan blijven schrijven, ik voel me gewoon zo happy als ik aan jullie denk, dank je wel dat je in m'n leven gekomen bent!

Liefs,
Leen xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten