zaterdag 13 juli 2019

Horse Assisted Education and Coaching - LinkedIn Recommendations

We hebben vanuit Het Glazen Huis / Span of control verschillendekeren samengewerkt met Charlotte als paardencoach voor onzeprogramma's. Charlotte is zeer kundig en weet op met haarenthousiasme de deelnemers te raken. Wij bevelen haar van harteaan!

Hans Visser - Sales en Reserveringsmanager @ Green.DNA


Charlotte is een van de meest authentieke personen die ik ken. Een bijzonder positieve en kansgerichte kijk op de wereld samen met een warme persoonlijkheid en heerlijk gevoel voor humor kenmerken haar als een bijzondere samenwerkingspartner. Ik kan Charlotte van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een bijzondere paarden coach of wilt samenwerken op dit gebied!

Michel Groenewegen - Charity Marketeer at GrantResults


Ik heb Charlotte leren kennen als een zeer positief ingestelde, energieke en sensitieve dame. Wat zij aanpakt doet zij met passie. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkeling. Door in de coaching gebruik te maken van haar kennis van & ervaring met paarden, verbindt zij mens en paard. Hierdoor is haar aanpak zeer laagdrempelig en doeltreffend. Ik gun iedereen deze ervaring!

Caroline Provily - Peoplemanager @ Achmea


Paardencoaching is leuk en indrukwekkend. Mijn studenten hebben het er jaren later nog over. Het is wel van belang dat je er een goede paardencoach bij hebt. Iemand met genoeg voelsprieten om het terug te vertalen naar je team. Ik kan Charlotte van Iersel aanbevelen. Ik heb verschillende trainingen met haar gegeven en iedere keer, ook voor mij, indrukwekkend, anders en leerzaam. 

Adrian van Iersel - Empowering Solopreneurs Consultants, Trainers & Sales Professionals to Generate Referrals & Sales


Charlotte heeft een groot aantal paardencoach workshops gegeven. Deze workshops werden altijd met evenveel enthousiasme en passie gegeven. Charlotte heeft echt een paarden-tic en het lukt haar om iedereen met de aanwezige paarden te laten interacteren. Ook degene die in eerste instantie een beetje overweldigd zijn als ze opeens dicht naast zo’n groot paard staan. Ik kan Charlotte van harte aanbevelen als coach, als leraar, als paarden ‘fluisteraar’ en als mens. 

Janiska F. de Wolde - gepensioneerd


Energie, inspiratie, echtheid, doortastend, warm en respect. Woorden die zonder twijfel bij Charlotte horen. Inmiddels heb ik zowel als privé persoon, als in "werk" persoon kennis gemaakt met het werk van Charlotte en haar paarden. Steeds weet Charlotte een aanpak te kiezen die precies past bij wat nodig is. Onlangs samen met een collega ïn het kader van teambuilder het "mennen" mee mogen maken. Op een speelse manier weet Charlotte op de juiste knoppen te drukken die voldoende inzicht te krijgen om vervolgens zelf weer aan de slag te gaan met hetgeen is getoond. Het moment voor een vervolg interventie, laat Charlotte geheel bij de klant. Dat is prettig, geeft ruimte om zelf de regie te pakken en te houden. Teams en individuen die eens heel anders naar ontstane situatie willen kijken, zijn bij Charlotte aan het juiste adres.

Tineke van Spaandonk - Trainer/Coach/HR adviseur


Charlotte and her horses are wonderful coaches. I loved it.

Brigitte Kilian- de Wolff  - Resourceful, creative & curios professional


Als ik aan Charlotte denk, denk ik aan de moed om "niet te weten".Pas dan kan een mogelijke oplossing aan het licht komen in hetklantsysteem en het leren beginnen. 


Ruud Knaapen - Windopleiding @ Wind Organisatieontwikkeling


Geen opmerkingen:

Een reactie posten