zondag 21 september 2014

Kanjer Weekend 19-21 sept. 2014 Stichting KanjerDoel Stichting KANJER 
Stichting Kanjer is opgericht voor kinderen, in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, van gescheiden ouders. Het doel is, om een aantal weekenden per jaar, deze kinderen een plek aan te reiken waar zij in een kindvriendelijke en liefdevolle omgeving, op een laagdrempelige, speelse en creatieve manier begeleid worden in het acceptatie- en verwerkingsproces van de scheiding van hun ouders. De kinderen doen dit met elkaar en worden door (ervarings)deskundige en vrijwilligers in een professionele en veilige omgeving begeleidt. 
Stichting Kanjer biedt kinderen een omgeving waar kinderen kind kunnen en mogen zijn. Hier kunnen zij alle lasten van hun schouders gooien, koppies legen en genieten van ontspanning. De kinderen herontdekken hun eigen krachten en krijgen middelen aangeboden om hier ook thuis met papa en/of mama aan te werken. Uit onderzoek is tenslotte gebleken dat contact met lotgenoten voor kinderen van gescheiden ouders een enorme verbetering oplevert in de communicatie tussen hen en hun ouders. 


Stichting KANJER is een non-profit organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen van gescheiden ouders. Voor meer info: http://www.stichtingkanjer.nl

Locatie: http://suikerberg.nl

Op deze locatie werk ik met de prachtige ezels van Anne Moonen. Haar Charlotte, Anton en Paulien zijn echt geweldig en weten de kinderen op een zeer bijzondere manier te raken zonder woorden, maar recht vanuit het hart! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten