woensdag 20 juni 2012

Teamcoaching Medische Dienst AOV - Achmea/DiVA


Achmea Interne Coaching (DiVA) door:
                             Monique Verhoef- van Rijsewijk & Ingeborg van Rodijnen-Kolen
Beste collega's,
Het was een voorrecht om met zo'n fijn en enthousiast team te mogen werken. De kracht van jullie team zit ook absoluut in de verschillen tussen de individuen. Door een ieder zijn specifieke kwaliteiten te laten inzetten ontstaat er meerwaarde en creativiteit.

Wat opvalt is dat jullie erg behulpzaam naar elkaar toe zijn waardoor één plus één, drie is, niet aanvallen maar aanvullen! Bob complimenten voor de ruimte die je de mensen hierbij geeft. Misschien dat je aan de vijf V's (Vertrouwen, Verbinding, Vernieuwing etc.) in jouw team nog een V kunt toevoegen, de V van Vonk. De Vonk die ontstaat door de wisselwerking in jullie team, waardoor er energie en plezier vrijkomt!
Veel succes met het in de praktijk brengen van jullie aandachtspunten. Wanneer er hulp of evaluatie gewenst is, helpen wij jullie graag. Als mensen behoefte hebben aan individuele begeleiding hierin, kunnen ze ook bij ons terecht.
Hartelijke groet,
Monique 06- 365 364 15
                   
                             Ingeborg 06- 365 364 15   -   www.artincoaching.nl


                                                     Boslocatie de Blaak in Tilburg.

                                                Kennismakingskaartspel : RAAK!

                Teamcoaching Medische Dienst AOV Acceptatie & Polisbeheer Achmea.

                                            Heerlijke Pavlova van Suzanne Rook!

  Opdracht feedback geven: noem een positief punt en een verbeterpunt over je collega.
                                                Nog even napraten..........

Op woensdag 20 juni 2012 had de Medische Dienst AOV Acceptatie een teamdag. Bij het organiseren van de teamdag kwam ter sprake dat we eventueel gebruik konden maken van interne coaches uit het DiVA netwerk. We zetten een verzoek uit en al snel kwamen er twee enthousiaste reacties van Ingeborg Rodijnen en Monique Verhoef. We maakten een afspraak met beiden om het doel van de teamdag door te nemen en meteen al had ik een goed gevoel hierbij. Monique en Ingeborg kwamen met goede ideeën die aansloten bij de behoeftes van het team. Zij trokken de uitwerking en organisatie van het ochtendprogramma naar zich toe en verzekerden ons dat het in orde zou komen. Op de dag zelf maakten zij dit meer dan waar. Als leidinggevende van het team kon ik actief deelnemen aan de teamdag, omdat Monique en Ingeborg de leiding namen. Ze deden dit op een zeer relaxte en vakkundige wijze en je kon merken dat alle teamleden zich meteen op hun gemak voelden bij de coaches van DiVA. Monique en Ingeborg vroegen op de juiste momenten door en hadden scherpe analyses. Door deze werkwijze kwamen de juiste zaken aan bod en was de teamdag een groot succes. Na de teamdag kregen we keurig de uitgewerkte opdrachten per mail toegestuurd, met het aanbod om op groepsniveau of individueel door te pakken. Kortom: ik ben zeer te spreken over de inbreng van Ingeborg en Monique en kan iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de interne coaches van DiVA!Achmea | divisie Schade & Sociale Zekerheid
Bob Engels
teammanager Medische Dienst
AOV Acceptatie & Polisbeheer                Solex tochtje Tilburg-Oisterwijk.
                                        

                                Ons Maya op de Solex :)

                  Yep, ook ff een tussenstopje bij Mayke.........tja dat krijg je met al die vrouwen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten