woensdag 19 december 2012

Terugblik CV-coaching 2012 - Bedankt Achmea

Alweer een heel mooi jaar zit er bijna op...
          ... 2012 was in veel opzichten een vruchtbaar jaar!

Ook dit jaar wil ik nog even in het bijzonder Achmea bedanken voor het vertrouwen en alle kansen&mogelijkheden die er ook dit jaar weer voor me open lagen:

* Met CV-coaching op de interventie toolkit mogen staan van de divisie Schade.
* Twee workshops mogen organiseren voor het DiVA-netwerk bij Stichting de Paardenkamp in Soest.
* 7 personen individueel met de paarden mogen begeleiden via het interne coachnetwerk van DiVA.
* Twee teamsessies voor andere afdelingen mogen verzorgen binnen Achmea, namelijk voor een
SENS-team en een team van de afdeling Achmea-rechtsbijstand.
* Het verdiepingsblok 'Lezen van de Gestalt' mogen volgen bij Bureau Wind.
* Een start mogen maken met de training: 'Persoonlijke Visie' van &Samhoud, die in 2012 nog een vervolg zal krijgen.

Ook wil ik mijn leidinggevenden en het bestuur van DiVA bedanken voor de schop onder mijn kont die ik nodig had om naast het interne werk als paardencoach voor Achmea nu ook als zelfstandige paardencoach daarbuiten te treden sinds 1 januari 2012! Enorm bedankt daarvoor, want ook dat zelfstandige stuk heeft me weer met enorm veel bijzondere mensen in contact gebracht en mezelf nog veel meer in mijn kracht gezet!

Enorm dankbaar ben ik ook, dat ik dit jaar de opbrengsten van de twee DiVA workshops mocht schenken aan Stichting de Paardenkamp namens CV-coaching en Achmea. Als eerbetoon aan Vlerk is dit idee tot stand gekomen. 2012 zou het jaar zijn dat we tien jaar samen zouden zijn. Vlerk is samen met mij de grondlegger en de blauwdruk van CV-coaching. Helaas is hij dit jaar op 1 maart 2012 op 30 jarige leeftijd in mijn armen in de wei gestorven van ouderdom. Vermoedelijk omdat zijn taak erop zat en hij me gedragen had tot waar hij kon in dit leven.
Prachtig vind ik het dan ook dat er voor 2013 weer twee DiVA workshops georganiseerd mogen gaan worden bij Stichting de Paardenkamp in Soest en het idee raakt me dat ik daarmee volgend jaar weer een schenking namens Achmea en CV-coaching mag doen. Dat geeft kracht en maakt me enorm trots, omdat ik op die manier ook weer mag en kan weggeven wat ik ontvang!

Nooit had ik gedacht dat het schrijven van een groeiplan me zoveel zou brengen als dat dit voor mij al gedaan heeft de afgelopen jaren. Ook daarvoor nog even speciale dank aan Peter Marcelis. Onze HR manager destijds die me vroeg om mijn droomwerkdag eens op te schrijven. Peter bedankt, want zoals je op mijn website en blogs kan lezen is die droomwerkdag al met regelmaat in het echt voorbij gekomen binnen en buiten Achmea!

Dat is dan ook mijn missie met CV-coaching voor 2013:
                            Ik wens iedereen zijn of haar droomwerkdag toe!
Waar ik kan wil ik dan ook in 2013 de medewerkers van Achmea en mensen daarbuiten heel graag begeleiden met mijn paarden!

Misschien kan mijn kerst- en nieuwjaarsgroet een inspiratie zijn voor anderen....Geen opmerkingen:

Een reactie posten