dinsdag 13 december 2011

Teamcoaching Achmea 13-12-2011Na een verzoek van Ellen Spijkers (Productmanager verkeer / Interpolis / Product & Polis) en haar teamgenoten kwam dit teamuitje bij de paarden op 13-12-2011 dan echt tot stand.

‘Vertrouwen krijgen begint met vertrouwen geven’
Groeten, Ad
Beste Charlotte en Yvonne,
Wat een ontzettend leuke en nieuwe ervaring!
Bedankt voor deze leuke middag!
Patricia

Zelf paardgereden, maar dit is een heel andere benadering. Bekijken vanuit het paard. Leuke ervaring om niet alleen vanuit jezelf te denken.
Dank jullie wel.
WoutHeel verrassend om de reactie van het paard op het team en de individuen te zien en te ervaren. Een mooie spiegel voor ons!
JanHoi Charlotte,
Zelfs de derde keer is ´t verbazingwekkend.
Waarschijnlijk niet de laatste keer.
Na vorige keer is het contact met mijn paard een stuk verbeterd. Super bedankt.
Groetjes EllenSuper bijzonder om mee te maken! Ook echt gaaf hoe je het doet en de verhalen die je vertelt! Heel indrukwekkend en zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes Minke
Mijn dank aan Yvonne Pulles is groot voor het maken van bovenstaande foto´s en voor de ondersteuning op deze dag. Yvonne heeft een groot hart voor dieren en mensen. De combinatie van het begeleiden van mensen d.m.v. paarden is haar op het lijf geschreven en gaat zeker nog een vervolg krijgen denk ik. Vandaag ondersteunde ze mij bij deze teamcoaching en daarnaast is ze ook nog als vrijwilliger werkzaam voor Amarant. Voor de Stichting Handicap begeleidt Yvonne het therapeutisch paardrijden voor mensen met een beperking.
Yvonne bedankt voor je aanwezigheid en ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!
Liefs Charlotte en Liberty
www.CV-coaching.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten