Stichting de Paardenkamp

Sharing is GrowingNaast het delen van ervaringen van deelnemers en mijn persoonlijke ervaringen als paardencoach vind ik het belangrijk om ook een deel van mijn opbrengsten te delen met dé grootste leermeesters van onze maatschappij: onze bejaarde paarden.

Mijn voorliefde voor het oudere paard blijkt uit mijn liefde voor mijn eerste eigen paard Vlerk. Samen met Vlerk legde ik de basis voor de blauwdruk van CV-Coaching. Vlerk mocht 31 jaar oud worden bij mij en ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor alle momenten dat hij mij letterlijk en figuurlijk door het leven droeg!

Onze huidige kudde bestaat uit de 26 jarige Mylady, de 23 jarige Dotje, de 9 jarige Amor en ons 4 jarige King(etje). Dus ook hieruit blijkt dat ik zowel privé als beroepsmatig graag dagelijks zowel met oudere als met jongere paarden en pony's werk.


Stichting de PaardenkampWanneer u dus kiest voor een ervaring bij CV-Coaching, dan kiest u er dus indirect ook voor om de waardevolle toekomst van bejaarde paarden in onze maatschappij te garanderen. Op deze manier dragen mijn bejaarde paarden bij aan uw persoonlijke ontwikkeling en draagt u bij aan de ontwikkeling van een perfecte plek voor bejaarde paarden bij mij én in onze maatschappij.


Graag tot ziens!
Charlotte van Iersel
www.CV-Coaching.nl
info@cv-coaching.nlOp alle opleidingen, workshops, producten en andere mogelijkheden van CV-Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing evenals op elke overeenkomst die je met CV-Coaching afsluit.
Voordat je je opgeeft voor een van de mogelijkheden of voordat je een bestelling doet van een van de producten van CV-Coaching is het daarom belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of door een bestelling te doen geef je aan met deze algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten